Ridderzaal

De harnassen, zwaarden en schilden vliegen je om je oren! Beleef mee hoe het was toen de ridders nog in ons land verbleven, bijvoorbeeld door de brandende toortsen aan de muur. Je wordt tot ridder in de orde van de sportievelingen geëerd wanneer je aan deze bar gaat zitten. Hier kun je samen feestvieren of napraten over de gezellige dag, aan de bar die opgebouwd is uit houten spijlen.

 

Hou wel in de gaten dat de hertengeweien en levensgrote ridders elke beweging volgen. De grijze kleuren, het gebruik van (bak)stenen en de donkere vloer zorgen voor een stijlvolle uitstraling! Maar omdat de open haard hier altijd brandt, wordt de ridderzaal gevuld met warmte en gezelligheid.

 

Jonkvrouwen en ridders kunnen ook hier gebruik maken van eigen toiletten. De nooduitgang is in deze zaal stijlvol beschilderd en natuurlijk staat brandveiligheid voorop. bedrijfsfeestDe ridderzaal is 150m2 groot, dus de ruimte biedt plaats aan 120 personen. De mogelijkheden voor licht en geluid zijn hier oneindig! Kortom, de ideale zaal voor middelgrote gezelschappen.