Arrangementen

De volgende arrangementen zijn bij ons te boeken..

Disco Inferno Party & Après-ski Show

Bij binnenkomst krijgt u allen een glas champagne, waarna de avond begint met een overheerlijk diner dat bestaat uit een combinatiebuffet van Hollands, Oosterse en Italiaanse pasta gerechten. Natuurlijk kunt u al tijdens het eten beginnen met een vijf uur lang onbeperkt drinken van bier, fris, wijn en mixdrankjes. De DISCO INFERNO PARTY & APRÈS-SKI SHOW begint met onze voorprogramma- dj die u geleidelijk al in de sfeer brengt van de jaren ’70 met lekkere feelgood muziekjes. Hierna zullen onze entertainers het podium betreden, voor een 2,5 uur non-stop show, en er samen met u een waar dansspektakel van maken, waarbij veel klassiekers voorbij zullen komen van Aretha Franklin tot The Trammps en vele anderen. Als het moment daar is zal er geswitcht worden in de muziekkeuze en komt ook het Nederlandse lied veel aan bod waarop gedanst en meegezongen kan worden zoals dat ook bij de après-ski vaak gebeurt. Feest, fun, flexibel, plezier, feelgood & respect zijn de kernwoorden die bij deze show passen. Tussen het swingen door wordt er gezorgd voor diverse snacks. Inclusief: Glas Champagne bij binnenkomst, combinatiebuffet, luxe drankafkoop van vijf aaneen gesloten uren. DISCO INFERNO PARTY & APRÉS-SKI SHOW, geluidsset tot ca. 400 personen, basis & effectlicht, monitorgeluid, podium, vijf snacks per persoon en gratis parkeren.

REP Party Show

Bij binnenkomst krijgt u allen een glas champagne, waarna de avond begint met een overheerlijk diner dat bestaat uit een combinatiebuffet van Hollands, Oosterse en Italiaanse pasta gerechten. Natuurlijk kunt u al tijdens het eten beginnen met een vijf uur lang onbeperkt drinken van bier, fris, wijn en mixdrankjes. De REP PARTY SHOW bestaat uit 1 uur voorprogramma waarna onze 2 entertainers er een gezellige avond van maken met 2,5 uur non-stop show waarbij vele genres de revue zullen passeren. Voor iedereen zit er wel iets bij en er mag natuurlijk flink gedanst worden. Onze DJ zal het laatste halfuur alles uit de kast halen om op een gezellige manier uw avond vol te maken. Tussendoor zal er gezorgd worden voor diverse snacks. Inclusief: Glas Champagne bij binnenkomst, combinatiebuffet, luxe drankafkoop van vijf aaneen gesloten uren. REP PARTY SHOW geluidsset tot ca. 150 personen, basis & effectlicht, monitorgeluid, podium, vijf snacks per persoon en gratis parkeren. www.REPPARTYSHOW.nl

RICHARD & RUUD feat. DJ Dance

Bij binnenkomst krijgt u allen een glas champagne, waarna de avond begint met een overheerlijk diner dat bestaat uit een combinatiebuffet van Hollands, Oosterse en Italiaanse pasta gerechten. Natuurlijk kunt u al tijdens het eten beginnen met een vijf uur lang onbeperkt drinken van bier, fris, wijn en mixdrankjes. De DJ begint de avond met sfeervolle muziek om uw gasten in de stemming te krijgen. Gedurende de avond zal het zullen Richard & Ruud 3 sets van 30 minuten verzorgen met gezellige meezingers van Nederlandse bodem en gevoelige liedjes. Natuurlijk zorgen zij ook voor de nodige interactie en dansjes om bij iedereen de voetjes van de vloer te krijgen. Onze DJ zorgt dan dat de avond wordt afgesloten met lekkere floorfillers en verzoekjes. Tussendoor zal er gezorgd worden voor diverse snacks.

Vergaderingen

Zaalhuur is gratis! Bij het boeken van een vergaderarrangement in combinatie met activiteitenprogramma laat Adventure and Thrill de kosten van de zaalhuur vervallen! Tijdens het vergaderen mag er vrijblijvend gebruik gemaakt worden van een beamer, scherm, flap-over en een van de vijf thema ingerichte zalen. Om afwisseling of ondersteuning (in bijvoorbeeld teambuilding) in het vergaderen te brengen, kan er zelf een activiteitenprogramma samengesteld worden. Mogelijkheid tot uitbreiding van het vergaderarrangement met afkoop van kannen koffie en thee, een lunch en/ of barbecue. Aan deze dag kan een eigen invulling worden gegeven.

Catering

Adventure and Thrill kan zorgen voor een complete maaltijd, van een eenvoudig pistoletje met ham tot een compleet Oosters buffet.
Informeer ook eens naar onze drank arrangementen. Toeschouwers zijn altijd van  harte welkom.

Standaard lunch

€ 9,00 p.p.

Een gezonde lunch bestaande uit een pistolet ham, pistolet kaas, krentenbol en vers fruit. Bij de standaard lunch wordt koffie, thee, melk en jus d’orange geschonken.

Uitgebreide lunch

€ 12,50 p.p.

Deze lunch bevat eveneens een pistolet ham, pistolet kaas, krentenbol en vers fruit. Uitgebreid met een broodje kroket of frikandel of een kopje soep. Bij de uitgebreide lunch wordt koffie, thee, melk en jus d’orange geschonken.

Super lunch

€ 17,00 p.p. (minimaal 15 personen)

Deze lunch bevat diverse soorten brood en beleg. De super lunch wordt geserveerd met witte en bruine pistolets, krentenbollen, ciabattabroodjes, waldkornbroodjes en croissants. De diverse broodsoorten kunnen worden belegd met kaas, brie, gekookte ham, gerookte ham, rosbief, cervelaat, eiersalade, zalm- en krabsalade. Dit alles wordt aangevuld met soep, vruchtenyoghurt, vers fruit, ontbijtkoek en gekookte eieren. Bij de super lunch wordt koffie, thee, melk en jus d’orange geschonken.

Standaard barbecue

€ 16,50 p.p.

Een gevarieerde barbecue bestaande uit hamburgers, zigeuner spiesen, kip saté, barbecueworsten en speklappen. De barbecue wordt geserveerd met verschillende bijgerechten en sauzen zoals huzarensalade, rauwkostsalades, stokbrood met kruidenboter, cocktail-, saté en knoflooksaus.

Luxe barbecue

€ 21,50 p.p.

Een uitgebreide barbecue waarbij een variatie aan vleessoorten wordt geserveerd. Er kan gekozen worden uit hamburgers, zigeunerspiesen, koteletten, saté, pepersteaks, lamskoteletten, kipfilet, spareribs, gemarineerde drumsticks, barbecue worst en speklappen. (5 stukken vlees per persoon). De barbecue wordt geserveerd met verschillende bijgerechten zoals huzarensalade, aardappelsalade, fruitsalade, rauwkostsalade en stokbrood met kruidenboter. Dit alles aangevuld met cocktail- zigeuner- knoflook en warme satésaus.

Oosters buffet

€ 21,50 p.p.

Een uitgebreid buffet met Chinese specialiteiten zoals babi ketjap, sate, babi pangang, Chinese garnalen in pikante saus, mini loempia’s, gevulde kippenvleugels en kipfilet met verse kruiden. Deze gerechten worden geserveerd met nasi, bami en witte rijst.

Warm/koud buffet

€ 24,00 p.p. (minimaal 25 personen)

Huzarensalade met een uitgebreide garnituur van gevulde eieren, garnalen in knoflookolie, haring, gerookte forel, gerookte zalm, tonijn- krab en kip-kerriesalade. Het koude buffetgedeelte bevat Ardennerham, fricandeau, rosbief en asperges met ham. Het warme buffetgedeelte bestaat uit varkenshaaspuntjes in kerrieroomsaus en kipfilet in zoetzure saus geserveerd met rijst. Het buffet wordt aangevuld met verschillende bijgerechten waaronder pastasalade, twee gemengde salades, vers fruit en stokbrood met kruidenboter.

Luxe warm/koud buffet

€ 27,00 p.p. (minimaal 25 personen)

Een luxe buffet met huzaren- en aardappelsalade met garnituur van gevulde eieren, garnalen in knoflookolie, gerookte zalm, vers gepocheerde zalm, gerookte forel, haring, tonijn-, krab-, en kip-kerriesalade. Daarnaast wordt het koude buffetgedeelte aangevuld met Ardennerham, fricandeau, rosbief en ham met asperges. Het warme buffetgedeelte bestaat uit varkenshaaspuntjes in kerrieroomsaus, kipfilet in zoetzure saus en rundvlees in rode wijnsaus geserveerd met rijst en aardappelgratin. Het buffet wordt geserveerd met verschillende bijgerechten zoals pastasalade, twee gemengde salades, vers fruit, diverse soorten brood met tapenade en kruidenboter.

De samenstelling van het buffet kan in overleg gevarieerd worden.

Panparty

€ 19,50 p.p.

Tijdens een panparty worden vijf soorten vleesreepjes, shoarma, cajun, kip, rund en gyros, bereid in een grote pan. Het vlees wordt gebakken met uiringen, roerbakgroenten, champignons en paprika. Er worden verschillende bijgerechten geserveerd zoals Parijse aardappeltjes, rijst, huzarensalade, aardappelsalade, pastasalade, twee soorten gemengde salades en vers fruit. Dit alles wordt aangevuld met cocktail- knoflook- zigeuner en warme sate saus.

Dessertbuffet

€ 8,00 p.p.

Een uitgebreid dessertbuffet waarin zoete en frisse nagerechten elkaar afwisselen. Het dessertbuffet bestaat uit gebak, ijstaart, bavarois, verse fruitsalade en slagroom.

Diversen

Bittergarnituur (vanaf 50 stuks)
Pizzapunt
Soep met brood
Voor de kids, Kleine friet met snack
Worst- of saucijzenbroodje

Mogelijkheid tot het inzetten van een kok a € 37,50 p/u
Dieetwensen toeslag € 4,25

Parkeermunten zijn bij ons tegen betaling verkrijgbaar