Piratenbar

Aye aye! Pak naast je oogkap en gestreepte broek ook eens een koel drankje op deze stoere vlonder. Je trotseert de woeste wateren met bijvoorbeeld vrienden of collega’s wanneer je in de piratenbar bent. Deze is sfeervol ingericht met een heuse piratenvlag en zwaarden, ook vindt je er doodskoppen en diverse botten en beenderen…! De donkere vloer, rood-bruine tinten en de oude lantaarns maken de gezelligheid compleet. Ook is er veel gebruik gemaakt van touwen. De zitgelegenheid buiten is omringd door een laag houten spijlenhek en wordt deels beschut door een enorme boom.

 

Door middel van een loopbrug kun je het tweede terras bereiken. In deze natuurlijke omgeving geniet je van het geweldige uitzicht op recreatieplas Aquabest! De benaming ‘Isla Margarita’ is niet voor niets op de buitenkant geschilderd.

 

Hoewel de bar volledig van hout is gemaakt, laat de brandveiligheid vanzelfsprekend niets te wensen over. Deze knusse ruimte heeft door het omliggende terras een grootte van 200m2 waardoor hier 200 personen bijeen kunnen komen. indooractiviteitenUiteraard beschikt de piratenbar over eigen sanitaire faciliteiten en ook zijn er voor licht en geluid voldoende mogelijkheden.