Junglezaal

Tarzan en Jane voelen zich hier pas echt thuis! Je bevindt je in een bosrijke omgeving door de bananenbladeren, rondslingerende apen en palmbomen. Slinger aan de lianen en proef de natuur door de groene kleuren en camouflagenetten. Ook is er aan tijgervellen geen gebrek.

De perfecte afwerking en een bar die gemaakt is van bamboe zijn kenmerkend voor de junglezaal. De houten constructies, het hoge plafond en de donkere vloer vormen de basis voor deze gezellige ruimte.

De aanwezige heater verwarmt de zaal in nog geen dertig minuten, zodat het actieve programma in aangename omstandigheden kan worden voortgezet. Dit is een van de grotere ruimtes waar Adventure and Thrill over beschikt en omringd door de tot de grond reikende ruiten en glazen deuren lijkt de junglezaal nog groter dan deze al is! Voor kleinere gezelschappen is de zaal overigens ook gemakkelijk op te splitsen.

 

De totale oppervlakte beslaat maar liefst 400m2 waardoor de junglezaal toegang biedt tot 500 personen. Hier zijn vele mogelijkheden op het gebied van licht en geluid, waardoor de zaal uitermate geschikt is voor grotere feesten en partijen! Op de tweede verdieping hebben zowel dames als heren de beschikking over eigen toiletten. Voor (brand)veiligheid zijn alle maatregelen getroffen en de nooduitgang is in stijl beschilderd.