Hawaiibar

Laat je inspireren door de bloemen en frisse looks van deze zaal! De kleur roze is kenmerkend voor de babes, blauw is voor de dudes. Door de surfplanken aan de muur komt het zonnige Hawaï naar je toe! Vergeet de koude wind die buiten raast en geniet van de altijd zomerse uitstraling van deze bar, met name door de spectaculaire wandschildering.

Hier krijg je zin om je slippers aan te trekken en de rokjes uit de kast te halen.

De lichthouten tinten en de lichtgekleurde vloer worden aangevuld met de bar die bekleed is met bananenbladeren. Het verlaagde plafond creëert gezelligheid en voor wie wil staat de piano klaar…!

 

In de hawaïbar kunnen ± 50 personen terecht door de oppervlakte van 50m2. De brandbeveiliging is hier vanzelfsprekend optimaal en de vluchtroute is beschilderd met roze bloemen. De hoofdingang geeft direct toegang tot het grote terras. bedrijfsfeest Dames en heren kunnen ook hier vrijblijvend gebruik maken van eigen in hawaïstijl opgemaakte douches en toiletten. Licht en geluid is hier optimaal, zodat iedere bijeenkomst van kleinere gezelschappen in sfeer wordt gehouden! Deze compacte ruimte biedt overigens ook uitstekende gelegenheid voor onder andere buffetten.